Super Prijzen Bingo

Let op tijdens de Koningsdag uitzending! Er valt heel wat te winnen!


Meerdere ondernemers uit de binnenstad en Nijeveen hebben prijzen beschikbaar gesteld. In totaal meer dan 7.500,- aan prijzen! Dit kun je winnen tijdens de Familie en muziekbingo, maar ook worden er tussendoor vragen gesteld waar je prijzen mee kunt winnen!

De geldprijzen worden uitgekeerd dmv Oranjebonnen. Deze zijn in te wisselen in Meppel bij de winkels aangesloten bij de MHV en alle Horeca bedrijven, in Nijeveen kun je ze inwisselen bij de bedrijven aangesloten bij Nijeveen onderneemt. Een overzicht met deelnemende ondernemers volgt binnenkort.
Hoe meer bingokaarten, hoe meer kans!
Bij aankoop in de Meppeler binnenstad en Nijeveen krijg je een Bingokaart. Hoe meer kaarten hoe meer kans! Totaal prijzenpakket de hele dag: 7.500,- euro. Je herkent de winkels aan de 'koningsdag deelnemer' poster. Prijzen bestaan uit leuke kado's en oranjebonnen die in Meppel en Nijeveen te besteden zijn.

U ontvangt een extra bingokaart als u een aankoop doet bij 1 van de onderstaande winkels:

Meppel
Monique Schiphorst
Cafetaria/Lunchroom De Koedijk
Bloemen Petersen
Kisjes slijtereij
Houtman mode
Piet Koopmans
Mobiele Expert Meppel
Banketbakkerij Nijstad
Sukade
Reykjavik
Femmie Schuurman
Bakkerij Steenbergen
Boekhandel Riemer Bart
Stadscafe Oasis
Dierxens Mannenmode
De Toverkamer
Calzoni
Roan
De Brasserie
Eetcafe De Beurs
Curves
LEEF
Nijeveen
Tuincentrum Bert Visscher
Loonbedrijf Altena
Grada Bikes
Restaurant de Nije
Snack-Plaza & Brasserie ‘t Meuleplein
Tank Service Station Nijeveen
Strijker Brood en Banket

ZIGGO: KANAAL 40
TELFORT/KPN: KANAAL 1387

Koningsdagwandeling
Op verzoek van het Oranje Comité heeft Oud Meppel een prachtige Koningsdagwandeling samengesteld. Ondanks de Corona maatregelen is het gelukkig wel mogelijk om een prachtige wandeling te maken langs de aangegeven route. Deze wandeling gaat langs de plaatsen welke ons koningshuis de afgelopen jaren een bezocht heeft. In de routebeschrijving wordt uitgelegd wie er Meppel bezocht en waarom. De folder bevat diverse originele foto’s uit het archief van Oud Meppel en is te downloaden via deze website. Ook ligt de route vanaf 20 april bij de diverse boekhandels, het station, wijkcentra en andere openbare plekken. Uiteraard voor zover deze gelegenheden in verband met de Corona maatregelen open zijn. Wij wensen u plezier tijdens deze wandeling.

Het Oranje Comité en Oud Meppel

Klik hier om de route te downloaden >>

Contact

E-mail: info@koningsdagmeppel.com